Влада міста зустрілась з будівельним бізнесом

Незважаючи на складний час для галузі будівництва та країни в цілому, Асоціація Західноукраїнських Забудовників продовжує працювати!

Так, 6.06.2022 року за ініціативи Асоціації відбулась зустріч представників будівельного бізнесу з представниками місцевого самоврядування. Зокрема, до участі у зустрічі долучились міський голова Львова Садовий Андрій Іванович, заступник міського голови з містобудування Зубач Любомир Львович, головний архітектор Львова Коломєйцев Антон Вікторович, а також ректор Львівської академії мистецтв Косів Василь Михайлович.

Обговорюючи поточний стан справ у будівельній галузі регіону, бізнесмени висловили своє бачення щодо необхідності підтримки економіки, продовження забезпечення робочих місць для населення, своєчасного розгляду питань у будівельній сфері та забезпечення безперебійної роботи виконавчих органів міської ради, виконавчого комітету та засідань сесії.

Андрій Іванович Садовий загарантував всебічне сприяння та готовність Львівської міської ради розглядати на сесії та опрацьовувати виконавчими органами питання, що потребуватимуть вирішення при організації будівництва в місті.

Під час зустрічі, головним архітектором Антоном Коломєйцевим було презентовано рішення виконавчого комітету «Про забезпечення якісного житлового будівництва на території Львівської міської територіальної громади». Він наголосив на рекомендаціях, які міські чиновники вважають за необхідне впроваджувати при зведенні нових житлових комплексів.

Зі свого боку, представники будівельного бізнесу висловили готовність допомогти місту в роботі над технічним та експертним обґрунтуваннями при підготовці такого роду рішень, які були презентовані на зустрічі.  

Зустріч завершилась домовленістю сторін налагодити тісну комунікацію та співпрацю між будівельним бізнесом та містом, яка буде відбуватись в рамках діяльності Будівельного кластеру, з ініціативою створення якого виступив міський голова Львова.

Виконавчим директором Асоціації Західноукраїнських Забудовників Мартинюком Юрієм була підтримана дана ініціатива. Також він запропонував зробити регулярними наради між представниками будівельної сфери міста та владою. З огляду на це, було прийнято рішення про організацію відповідних зустрічей не рідше одного разу на квартал.

Впевнені, що дана ініціатива забезпечить стабільний розвиток галузі будівництва нерухомості у місті, що є важливим та необхідним для відновлення економіки України під час воєнного стану та після його завершення.