Біля VICTORIA GARDENS у Львові побудують готель та магазин

Біля торгового центру зведуть готель із підземним паркінгом та магазин.

Фото: ЛМР

ФОТО: ЛМР

У Львові на вулиці Щирецькій,33 біля ТРЦ Victoria Gardens побудують готель із підземною автостоянкою. Відповідні умови та обмеження на будівництво громадянину Андрію Василіву надав сьогодні, 9 жовтня, виконком ЛМР.

Площа земельної ділянки – 0,12 га, вона призначена для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування і належить до категорії земель житлової та громадської забудови. Висота готелю не має перевищувати 27 метрів.

Також виконком погодив у цьому місці будівництво магазину із демонтажем існуючої будівлі на вул. Щирецькій, 33. Магазин будуватимуть Роман Козак та Володимир Марків. Гранично допустима висотність споруди має становити 16,5 м.

Раніше Андрію Василіву виконком погодив будівництво офісної багатоповерхівки із підземним паркінгом на вулиці Володимира Великого, 4-6. Згідно з даними системи Youcontrol, львів’янин є керівником низки будівельних і проєктних фірм ПП «Проект Менеджмент», ПП «Про Буд Груп» та ПП «Вікторія Парк». Усі вони зареєстровані на вулиці Максима Рильського, 4 у Львові.

•••••••••••••••••••••••••••••••